Met Seyo TDA verbetert uw huid van binnenuit en ziet u er zichtbaar beter, jonger en vitaler uit!

Nieuw bij Schoonheidssalon Amarant is de Seyo TDA (Trans Dermal Application) behandeling. Deze behandeling transporteert op hoge snelheid zuurstof naar de diepere huidlaag en werkt als een verjongingskuur. De verbetering en verjonging van uw huid is al binnen 30 minuten te zien.

Hoe werkt Seyo TDA?

Het hightech apparaat waarmee de zuurstof in de huid wordt gesloten raakt uw huid niet aan. Het voelt als een fijne zachte massage. Na de behandeling is de diepere huidlaag gevuld met zuurstof waardoor expressielijnen, kraaienpootjes en donkere randen rondom de ogen vervagen. Het resultaat is subtiel, u heeft een zichtbaar frissere uitstraling. De behandeling kan als deelbehandeling toegevoegd worden aan een andere behandeling of als volledige behandeling worden afgenomen. Het beste resultaat wordt gecreëerd door een kuur van 3 tot 6 behandelingen te doen. Na een aantal behandelingen wordt er meer volume gecreëerd en worden cellulaire processen geactiveerd.

Is Seyo TDA geschikt voor mijn huid?

Seyo TDA-behandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype. De behandeling is geschikt voor u, als u de conditie van uw huid wilt verbeteren, een frissere uitstraling wilt en af wilt van uw droogtelijntjes, trekkerige huid, zonschade, vale of grauwe teint, kraaienpootjes of lijntjes op de bovenlip. Rimpels, wallen en kringen rondom de ogen vervagen en uw hals en decolleté krijgen een jongere uitstraling. 

Prijzen Seyo TDA

   
   

LakShmi Basis incl seyo TDA

Een kort maar zeer krachtig behandeling met en direct zichbaar resultaat.

€ 55,00
   

LakShmi Compleet incl Seyo TDA

Een uitgebeide behandeling incl epileren, ontspannende massage en een gelmasker ter afsluiting. Een superboost voor je huid.

€ 79,50