Massage

Heerlijk als opwarmer en ontspanning voorafgaand alle massages een geurend voetenbad.

 

 Kundalini energy flow

Het doel van deze massage is het stimuleren en harmoniseren van de vitale energie die gelegen is langs de wervelkolom: de Kundalini-energie. Hierbij wordt bijzondere aandacht gegeven aan het ontspannen van de spieren die langs de wervelkolom lopen. Dit helpt om het centrale energiekanaal, ook wel Sushumna genoemd, voor te bereiden voor de opwaartse stroming van de krachtige Kundalini-energie. Door de Chakra healing aan de voorzijde van het lichaam, wordt gebruik gemaakt van Lakshmi chakra olien en een bijpassende edelstenen. Met `Chakra`s openen` wordt bedoeld dat je de balans in de Chakra’s weer herstelt zodat de energie weer goed door het lichaam kan stromen en je je niet ziek, verdrietig, angstig of depressief voelt.

De kundalini energy flow kost € 50,00 

 Intuitieve massage 

Met deze massage kies je bewust voor een moment van bezinning, heerlijk genieten en vooral ontspannen. Intuïtive massage is een holistische massage met kalmerende strijkingen, rustige knedingen en aromatische oliën. Een massage is nooit het zelfde, maar wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Zorgt voor een goede doorbloeding en laat je energie weer stromen.

Dit cadeau voor jezelf duurt 75 min. en kost € 60,00

 Chi-Wit massage

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is je wervelkolom zien als je levensboom. Steeds vaker komen we mensen tegen die hun buigzaamheid kwijt zijn. Dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen zenuwen samen, deze staan in verbinding met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom werkt het door op de organen, harmoniserend. Door stress en andere oorzaken kan er veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom. Daarom is het zo belangrijk dat we leren met de stroom van het leven mee te gaan en bewust in het leven te staan. Zodat het zelfgenezend vermogen in beweging blijft.

Deze heerlijke rugmassage duurt 60 min en kost € 50,00

 Sabaaydi Thaise voet en onderbeenmassage

Deze massage is een eenvoudige, maar zeer effectieve theraphievorm die gebaseerd is op de voetreflexologie. Thaise voetmassage bevordert en verbetert de bloedsomloop in de voeten en onderbenen, het vermindert pijn.  Een zeer ontspannende ervaring voor het hele lichaam.

Dit moment voor jezelf duurt 45 min en kost € 40,00