Een schoonheidsbehandeling bij Schoonheidssalon Amarant is pure verwennerij

Of u nu komt voor een korte reiniging, een complete huidverzorgende behandeling of een huidverbeterende behandeling. Bij Schoonheidssalon Amarant staat ontspannen centraal. De producten worden volledig afgestemd op uw huidtype en zijn een sensatie voor de huid. Kom even helemaal tot rust tijdens en geniet van de relaxende behandelingen. U gaat gegarandeerd stralend en ontspannen de deur uit.

Huidverzorgende behandelingen

Silk Secret – voor een zijdezachte huid € 69,50

De naam zegt het al: na de Silk Secret behandeling is uw huid zijdezacht! De behandeling start met het reinigen van uw gezicht door een scrub van cocons van de zijderups. Alle onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd waarna er een stempelmassage met warme olie en kruidenstempels van zijde volgt, voor uw gezicht, hals en decolleté. Deze massage geeft de huid een echte oppepper, rimpels vervagen en de droge huid wordt extra gevoed door de ingrediënten en de zijdestempels. De Silk Secret behandeling is een echte aanrader; Na deze behandeling voelt u zich weer als nieuw! 

Thai Moment – ultieme ontspanning € 69,50

Alleen al door de heerlijke geuren van alle producten waant u zich in een andere wereld. De ontspannende Thai Moment behandeling begint met een geurend voetenbad en een fijne scrub voor uw voeten. De herstellende gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op uw huidtype. Laat u verrassen door de geuren van alle producten; De ene geur ruikt nog lekkerder dan de andere! Om nog dieper te ontspannen krijgt u tijdens het masker een heerlijke voet- en onderbeen massage. Als afsluiting van de behandeling volgt een gezichts- en decolleté massage.

Extra’s

Epileren: wenkbrauwen
Epileren en verven wenkbrauwen
Epileren en verven wimpers en wenkbrauwen

Verven: wimpers
Verven wenkbrauwen
Verven wimpers en wenkbrauwen

Harsen: bovenlip
Harsen kin
Harsen bovenlip en kin
Harsen wangen
Harsen onderbenen
Harsen boven en onderbenen

Make-up
Gelegenheid make-up
Bruidsmake-up (prijs in overleg)

Manicure: alleen verzorging
Lakken van de nagels

Paraffine packing voor de handen

€ 12,50
€ 17,50 
€ 22,50

€ 11,50
€ 11,50
€ 18,50

€ 10,50
€ 11,50
€ 17,50
€ 11,50
€ 24,50
€ 37,50


€ 22,50


€ 21,50 
€ 12,50

€ 17,50

 

Huidverbeterende behandelingen

Korte behandeling € 37,50

 • Grondige reiniging van de huid
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Masker
 • Dagverzorging
 • Naar wens lichte make-up

Complete behandeling € 58,50

 • Grondige reiniging van de huid
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Wenkbrauwen epileren
 • Masker
 • Verwennende massage
 • Dagverzorging
 • Naar wens lichte make-up

Microderma Brasie – voor een gladde, sterke en egale huid € 79,50

Deze intensieve dieptereinigingskuur stimuleert celdeling waardoor er sneller nieuwe cellen worden aangemaakt. Naast alle onderdelen van de complete behandeling Na een reiniging van u huid, wordt uw huid gescrubd met zandkristallen. Hierdoor verbetert de productie van collageen en elastine-vezels in uw huid. Al na 1 behandeling zult u merken dat uw huid gladder, sterker en egaler wordt. In overleg kunnen we een kuur samenstellen om het gewenste resultaat te behalen.

Seyo TDA – NIEUW! – voor een zichtbaar jongere huid vanaf € 19,50 (als onderdeel van een behandeling)

Al na de eerste Seyo TDA behandeling ziet u er beter, jonger en vitaler uit! Bij de Seyo TDA-behandeling wordt uw diepere huidlaag gevuld met zuurstof waardoor expressielijnen, kraaienpootjes en donkere randen rondom de ogen vervagen. Het resultaat is subtiel, u heeft een zichtbaar frissere uitstraling. U kunt de behandeling toevoegen als deelbehandeling aan een andere behandeling of als volledige behandeling afnemen. Lees hier meer over Seyo TDA

Skin Vision – exclusieve verjongende behandeling € 99,00

Bij deze verjongende behandeling worden de exclusieve producten van Skin Vision gebruikt.

Na een grondige reiniging, krijgt u een enzympeeling en wordt uw gezicht, hals en decolleté verneveld met Firming Elixer. Dit elixer ter waarde van €29,95 bestaat uit verjongende stamcellen met zeewater en krijgt u mee naar huis waar u deze als een kuur kunt gebruiken. De behandeling wordt vervolgd met een Skin Vision Mask voor gezicht, hals en decolleté, gecombineerd met een ontspannende handmassage. Om deze exclusieve behandeling compleet te maken wordt deze afgesloten met een Multi Zone Lifting Massage van gezicht en decolleté.