Een schoonheidsbehandeling bij Schoonheidssalon Amarant is pure verwennerij

Of u nu komt voor een korte reiniging, een complete huidverzorgende behandeling of een huidverbeterende behandeling. Bij Schoonheidssalon Amarant staat ontspannen centraal. De producten worden volledig afgestemd op uw huidtype en zijn een sensatie voor de huid. Kom even helemaal tot rust tijdens en geniet van de relaxende behandelingen. U gaat gegarandeerd stralend en ontspannen de deur uit.

Huidverzorgende behandelingen

Rust en Balans  € 85,00

Een lange reis vol geuren en rituelen. Een luxe behandeling die zorgt voor een juiste balans en die werkzaam is op de lichaam en geest. Er staat een geurend voetenbad klaar bij binnenkomst. Wanneer u plaats neemt op de stoel begin ik met een rugpeeling en een korte rugmassage. Dit voelt als een weldadig verwenmoment voor jezelf. Vervolgends een LakShmi gezichts ritueel om de totale ontspanning compleet te maken.

 

Silk Secret – voor een zijdezachte huid € 69,00

De naam zegt het al: na de Silk Secret behandeling is uw huid zijdezacht! De behandeling start met het reinigen van uw gezicht door een scrub van cocons van de zijderups. Alle onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd waarna er een stempelmassage met warme olie en kruidenstempels van zijde volgt, voor uw gezicht, hals en decolleté. Deze massage geeft de huid een echte oppepper, rimpels vervagen en de droge huid wordt extra gevoed door de ingrediënten en de zijdestempels. De Silk Secret behandeling is een echte aanrader; Na deze behandeling voelt u zich weer als nieuw! 

Thai Moment – ultieme ontspanning € 75,00

Alleen al door de heerlijke geuren van alle producten waant u zich in een andere wereld. De ontspannende Thai Moment behandeling begint met een geurend voetenbad en een fijne scrub voor uw voeten. De herstellende gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op uw huidtype. Laat u verrassen door de geuren van alle producten; De ene geur ruikt nog lekkerder dan de andere! Om nog dieper te ontspannen krijgt u tijdens het masker een heerlijke voet- en onderbeen massage. Als afsluiting van de behandeling volgt een gezichts- en decolleté massage.

 

Huidverbeterende behandelingen

LakShmi Basis € 39,50

Een korte reinigend ritueel die speciaal op uw huidwens is afgestemd

 • Grondige reiniging van de huid
 • Peelen
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Masker
 • Dagverzorging

LakShmi Compleet € 59,50 

Een ontspannende en intensief reinigend ritueel

 • Grondige reiniging van de huid
 • Peelen
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Epileren
 • Massage met toevoeging van een serum
 • Masker
 • Dagverzorging

Microderma Brasie – voor een gladde, sterke en egale huid € 82,50

Deze intensieve dieptereinigingskuur stimuleert celdeling waardoor er sneller nieuwe cellen worden aangemaakt. Naast alle onderdelen van de complete behandeling Na een reiniging van u huid, wordt uw huid gescrubd met zandkristallen. Hierdoor verbetert de productie van collageen en elastine-vezels in uw huid. Al na 1 behandeling zult u merken dat uw huid gladder, sterker en egaler wordt. In overleg kunnen we een kuur samenstellen om het gewenste resultaat te behalen.

Seyo TDA – NIEUW! – voor een zichtbaar jongere huid vanaf € 19,50 (als onderdeel van een behandeling)

Al na de eerste Seyo TDA behandeling ziet u er beter, jonger en vitaler uit! Bij de Seyo TDA-behandeling wordt uw diepere huidlaag gevuld met zuurstof waardoor expressielijnen, kraaienpootjes en donkere randen rondom de ogen vervagen. Het resultaat is subtiel, u heeft een zichtbaar frissere uitstraling. U kunt de behandeling toevoegen als deelbehandeling aan een andere behandeling of als volledige behandeling afnemen. Lees hier meer over Seyo TDA

 

 

Onze merken