Een schoonheidsbehandeling bij Schoonheidssalon Amarant is pure verwennerij

Of u nu komt voor een korte reiniging, een complete huidverzorgende behandeling of een huidverbeterende behandeling. Bij Schoonheidssalon Amarant staat ontspannen centraal. De producten worden volledig afgestemd op uw huidtype en zijn een sensatie voor de huid. Kom even helemaal tot rust tijdens en geniet van de relaxende behandelingen. U gaat gegarandeerd stralend en ontspannen de deur uit.

Huidverzorgende behandelingen

 

 Thai Moment   € 99,50

Alleen al door de heerlijke geuren van alle producten waan je jezelf in een andere wereld. De ontspannende Thai Moment behandeling begint met een geurend voetenbad en een fijne scrub voor uw voeten. De herstellende gezichtsbehandeling wordt volledig afgestemd op uw huidtype. Laat u verrassen door de geuren van alle producten; De ene geur ruikt nog lekkerder dan de andere! Om nog dieper te ontspannen krijgt u tijdens het masker een heerlijke voet- en onderbeen massage. Als afsluiting van de behandeling volgt een gezichts- en decolleté massage.

 

 Intens  € 99,50

Een welkomsritueel met een geurend voetenbad, waardoor je direct rust in je lijf zult ervaren. Hierna maak ik een liefdevolle verbindig tussen uiterlijk en innerlijke schoonheid, door een Lakshmi gezichtsbehandeling te combineren met een chakra healing. Door de chakra healing wordt verstoorde energie weer in balans gebracht. Zo ervaar je meer rust in je hoofd, leef je meer vanuit je hart en sta je stevig in je kracht. Laat je meenemen met deze belevenisreis vol met heerlijke oliën, geuren en bewuste aanrakingen. Geniet van deze pure wellness! 

 

 Bali Moments  € 99,50

Dit ritueel is gebaseerd op de Balinese tradities met rijk geurende producten. Door de geuren, de muzikale klanken en de volledige ontspanning van massage droom je weg en ervaar je jouw Bali moment. Terwijl je geniet van een ontspannen voetenbad met Lotusbloem, ontvang je een heerlijke nek- en schoudermassage met verzachtende olie. Hierna neem je plaats op de verwarmde stoel voor een complete gezichtsbehandeling met de producten van Lakshmi. De producten worden gekozen op jouw eigen huidtype. De gezichtsbehandeling bestaat uit een grondige reiniging en peeling van de huid, waarbij onzuiverheden worden verwijderd. Epileren van de wenkbrauwen. Tijdens de massage wordt je uitgenodigd om alle stress en spanning van je af te laten glijden. Aansluitend een heerlijk voedend masker en dagverzorging, waardoor je verzorgd en stralend de salon zult verlaten. Laat je meenemen naar dit betoverende eiland van rust en ontspanning.

 

 

 Rust en Balans  € 99,50  

Een lange reis vol geuren en rituelen. Een luxe behandeling die zorgt voor een juiste balans en die werkzaam is op de lichaam en geest. Er staat een geurend voetenbad klaar bij binnenkomst. Wanneer je plaats neemt op de stoel beginnen we met een rug behandeling. De huid van de rug wordt geschrubt, daarna een ontspannende rugmassage met warme geurende olie. Dit voelt als een weldadig verwenmoment voor jezelf. Vervolgens een LakShmi gezichts ritueel om de totale ontspanning compleet te maken.

 

 

Huidverbeterende behandelingen

LakShmi Basis € 55,00

Een korte reinigend ritueel die speciaal op uw huidwens is afgestemd

 • Grondige reiniging van de huid
 • Peelen
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Ampul met werkstoffen
 • Masker
 • Dagverzorging

 

LakShmi Compleet € 75,00

Een ontspannende en intensief reinigend ritueel

 • Grondige reiniging van de huid
 • Peelen
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Epileren
 • Massage met toevoeging van een serum
 • Masker
 • Dagverzorging

 

Skin Detox € 99,50

Verontreiniging en omgevingsstress zijn de belangrijkste oorzaken van verandering in de huidbarrière. Tekenen van deze veranderingen zijn vroege veroudering, overgevoeligheid en verhoogde uitdroging. De Skin Detox produkten beschermen je tegen celschade en tegen vroegtijdige huidveroudering door schadelijke invoeden zoals UV-stralen,smog,uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze Skin Detox behandeling verhoogt de beschermende werking van de huid, geeft een heldere teint, kalmeren roodheid, brengt de productie van talg in evenwicht, terwijl de huid  gevoed en gehydrateerd wordt.

 

Microderma Brasie – voor een gladde, sterke en egale huid € 99,50

Deze intensieve dieptereinigingskuur stimuleert celdeling waardoor er sneller nieuwe cellen worden aangemaakt. Naast alle onderdelen van de complete behandeling Na een reiniging van u huid, wordt uw huid gescrubd met zandkristallen. Hierdoor verbetert de productie van collageen en elastine-vezels in uw huid. Al na 1 behandeling zult u merken dat uw huid gladder, sterker en egaler wordt. In overleg kunnen we een kuur samenstellen om het gewenste resultaat te behalen.

 

Seyo TDA – voor een zichtbaar jongere huid.

Al na de eerste Seyo TDA behandeling ziet u er beter, jonger en vitaler uit! Bij de Seyo TDA-behandeling wordt uw diepere huidlaag gevuld met zuurstof waardoor expressielijnen, kraaienpootjes en donkere randen rondom de ogen vervagen. Het resultaat is subtiel, u heeft een zichtbaar frissere uitstraling. U kunt de behandeling toevoegen als deelbehandeling aan een andere behandeling of als volledige behandeling afnemen.

LakShmi Basis incl Seyo TDA € 65,00

Lakshmi Compleet incl Seyo TDA € 89,50

Lees hier meer over Seyo TDA

 

 

Onze merken