beMineral Foundation Start Today Kit

Terug naar: Make-up
beMineral Foundation Start Today Kit
beMineral Foundation Start Today Kit
beMineral Foundation Start Today Kit

Prijs: €59,95

Levertijd: 3-5 werkdagen
 
Productvarianten:
 

Omschrijving:

De perfecte manier om te starten met de foundations van beMineral® is de starterkit van beMineral®. Deze unieke starterkit bevat een foundation, een Beauty Glow Veil en een speciale beMineral foundationkwast van zeer hoge kwaliteit. De foundation en de Beauty Glow Veil bevatten slechts de natuurlijke 100% zuivere mineralen Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide en zijn geheel vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, geurstoffen, wax, olie en/of talk.

De foundations van beMineral® bieden een perfecte dekking en zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De foundations zien eruit als poeder, maar voelen aan als een zachte crèmefoundation. Ze geven de huid een natuurlijke, zijdeachtige glans, zonder de huid te verstoppen, zoals veel traditionele make-up producten dat doen. De Beauty Glow Veil is een subtiele, lichtreflecterende poeder met ultrafijne deeltjes Mica, die de huid als het ware oplichten en daarmee een natuurlijke en stralende teint creëren. Dit geeft een verrassend optisch effect.

Gebruiksaanwijzing:

  • Tik voorzichtig wat foundation in het deksel en plet de mineralen door roterende bewegingen te maken met de beMineral kwast.
  • Het teveel aan foundation kunt u voorzichtig op de rand van het deksel aftikken.
  • Breng de foundation luchtig aan op uw gezicht.
  • Voor een prachtige, egale dekking polijst u de foundation op uw huid door het maken van zachte, roterende bewegingen.
  • Voor een subtiele, natuurlijke glans kunt u vervolgens de Beauty Glow Veil aanbrengen. Gebruik voor het beste resultaat slechts een kleine hoeveelheid (minder dan de helft van de gebruikte foundation). Strijk de Beauty Glow Veil luchtig met de beMinral kwast over uw gezicht voor een subtiele glans. De Beauty Glow Veil zorgt er bovendien voor dat uw foundation de gehele dag blijft zitten.