Anti-Age Face Cream

Terug naar: Mannenlijn
Anti-Age Face Cream

Prijs: €34,50

Levertijd: 3-5 werkdagen
 

Omschrijving:

  • Een zeer vochtinbrengend en voedend product dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur, extracten van aloë, kaasjeskruid, mallow en onverzeepbare ingrediënten uit olijfolie en sheaboter.
  • Het ontspannende aroma van Amyris balsamifera voegt zich bij het intense aroma van patchoeli wat rijk is aan flavonoïden met sterke beschermende, voedende en antioxiderende werking.
  • Elke dag werkt het uitstekend op een veeleisende huid, op een vermoeide en door dagelijkse gestresseerde huid waardoor de teint zich herstelt.
  • Het stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid dankzij cafeïne, vitamine A, E en pantheon die de huid van binnenuit herstructureren, de vorming van vrije radicalen voorkomen en huidveroudering vertragen.
  • Het gezicht krijgt weer een fris en strak uiterlijk.
  • De textuur is aangenaam zacht en laat de huid van het gezicht droog maar glad.

Inhoud 50 ml   Artikelnummer 881

TIPS VOOR GEBRUIK:
Gebruik: ‘s morgens en ‘s avonds een kleine hoeveelheid crème aanbrengen. Masseer lichtjes om te absorberen.
 
Belangrijkste ingredienten: 
 
Shea Butter Hydrateert, regenereert en beschermt de huid. Rijk aan vitamine A en D om te revitaliseren, vitamine E voor re-oxygenatie en vitamine F voor huidelasticiteit. Het verbetert de lokale capillaire circulatie en verhoogt de oxygenatie om metabolisch afval te elimineren. Antioxiderende kracht. Het beschermt tegen UV-stralen.