Sebum Balancing mask

Prijs: €46,95

Levertijd: 3-5 werkdagen
 

Omschrijving:

Het SEBO BALANCE MASK is een talgbalancerend masker en ideaal om huidproblemen, die vooral veel voorkomen in de T-zone van het gezicht, maar ook in andere gebieden, te minimaliseren.

Het SEBO BALANCE MASK bevat een mix van rode klei en andere ingrediënten die een crèmige textuur creëren, die gemakkelijk aan te brengen is en comfortabel aanvoelt op de huid.

Naast Rode klei is het SEBO BALANCE MASK verrijkt met Druivenpitolie, Rijstolie en Zoete amandelolie, bijzonder geschikt voor de vette en doffe huid omdat ze snel worden opgenomen en helpen om de talgproductie in evenwicht te brengen. De huid wordt goed gevoed en houdt daardoor langer vocht vast.

Pre-Probiotica en het Bioflor Balance Complex brengen de natuurlijke flora van de huid in evenwicht en verminderen snel roodheid en onvolkomenheden. Plantenextracten en essentiële oliën (yacon, lentisk, wilg, zwarte bes en toorts) geven de huid een helderder, jonger en gezonder uiterlijk en versterken op natuurlijke wijze de huidzuiverende, reinigende en talgnormaliserende werking van het masker.

Het SEBO BALANCE MASK elimineert glans en imperfeceties van een vette of acne-gevoelige huid.

Inhoud 250 ml

AANBEVOLEN VOOR:

Een gecombineerde en vette huid en voor een huid die vatbaar is voor acne.

GEBRUIK:

Breng een dikke laag masker aan op een goed gereinigde en getonifieerde huid. Laat 10 minuten intrekken en spoel af met warm water.