Sebo Balance Crème met kurkuma

Prijs: €47,95

Levertijd: 3-5 werkdagen
 

Omschrijving:

 

Sebo Balance Cream is de ultieme zuiverende behandeling voor de gecombineerde, vette of onzuivere huid. Het normaliseert de talgproductie van een vette en onzuivere huid, remt irritatie en heeft een antibacteriële werking.

De huid wordt helderder, met een fijnere en homogenere textuur. Essentiële oliën van Kurkuma, Tea Tree en Clary Sage maken de huid stralend en transparant, remmen vrije radicalen, kalmeren de huid en werken tegen huidirritaties.

Druivenpit- en jojoba-olie houden vocht in balans  Epilobium werkt als een natuurlijk prebioticum, vermindert ontstekingen door schadelijke bacteriën te verminderen en verbetert de afweer van de huid.

Dankzij Sebo Balance Cream wordt de huid zuiverder, wordt een overmatige talgproductie genormaliseerd, wordt de gevoeligheid voor irritatie verminderd en is de teint frisser. De crème maakt de huid glad, gereinigd en mat, met een gezonder en helderder uiterlijk.

Inhoud 50ml

AANBEVOLEN VOOR:

Een huid met onzuivere en vette huid; de crème regelt en normaliseert de talgafscheiding en laat de huid er stralend en fris uitzien.

Gebruik:

Na de huid nauwkeurig te hebben gereinigd en getonifieerd, een dunne laag crème op het gezicht en de hals aanbrengen en zachtjes inmasseren tot het volledig is geabsorbeerd