Purifying gel met Jojoba

Prijs: €23,75

Levertijd: 3-5 werkdagen
 

Omschrijving:

 

Pure Gel om uw gezicht grondig te reinigen en dode huidcellen te verwijderen.De natuurlijke actieve ingrediënten verzorgen de huid door deze opnieuw in balans te brengen.

Deze reinigingsgel wordt gekenmerkt door microkorrels in samenwerking van Euphorbia- en Jojoba-was en heeft een gladmakende werking voor een zachte maar grondige reiniging van de huid. Het bevat ook plantaardige oppervlakteactieve stoffen en alfahydroxyzuren die de huid zachtjes exfoliëren en celvernieuwing stimuleert, waardoor de huidtextuur wordt verfijnd.

Plantenextracten en essentiële oliën van paardenbloem, mariadistel, klis, kurkuma, tea tree, artisjok en salie garanderen een effectieve huidverdediging door de bestrijding van bacteriële woekering.

Ten slotte werkt Epilobium-extract als bioactief prebioticum tegen een vette huid, vergrote poriën en een gevoelige huid die vatbaar is voor acne. Regelmatig gebruikt, Pure gel dode oppervlaktecellen te verwijderen, verstopte poriën met talg te verwijderen, de zuurstofvoorziening van de huid te herstellen en de huid zuiver, glad en stralend te maken.

Inhoud 200ml

AANBEVOLEN VOOR: seborroïsche, onzuivere huid met mee-eters en comedonen of een huid die vatbaar is voor acne.

GEBRUIK:

‘S morgens en’ s avonds aanbrengen op het gezicht en de hals, zachtjes inmasseren met cirkelvormige bewegingen; verwijder met een vochtige spons of spoel af met warm water.