Pure light matterende crème met Salie

Terug naar: Kapha - onzuivere, gemengde, vette en acne huid
Pure light matterende crème met Salie

Prijs: €47,95

Levertijd: 3-5 werkdagen
 

Omschrijving:

Pure light cream is de ultieme hydraterende basisbehandeling voor de gecombineerde, vette of onzuivere huid. Actieve ingrediënten zoals Epilobium, Kurkuma, Mariadistel, Tea Tree, Paardebloem en Salie hebben een langdurige talgbalancerende werking door het enzym te reguleren dat de talgklier stimuleert om talg te produceren. Dag na dag remt het irritatie en heeft het een antibacteriële werking met een natuurlijke prebiotische werking. Het is ook perfect als je huid de kenmerken van een droge en vette huid combineert, opgedeeld in zones. De “T”-zone is meestal vettig, met mee-eters en vergrote poriën; de rest van het gezicht is droger.

Pure light cream is ook de perfecte dagcrème voor dit huidtype: talgregulerende actieve ingrediënten gaan het glanzende effect tegen, essentiële oliën matteren de huid en maken de textuur gladder, verfijnder en egaler. Hydraterende en voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur en plantaardige oliën houden je huid in optimale conditie.

Inhoud 50 ml

Artikelnummer 3642

AANBEVOLEN VOOR:

Voor een vette huid met een overmatige talgproductie en onzuiverheden; de crème regelt en normaliseert de talgafscheiding en laat de huid er stralend en fris uitzien.

Gebruik:

Breng, na de huid nauwkeurig te hebben gereinigd en getonifieerd, een dunne laag Pure Light Cream aan op gezicht en hals en masseer zachtjes tot het volledig is geabsorbeerd.